welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 20 maart 2016

Recht is recht & soms ook krom...

 
 


De Staartmees is één van mijn lievelingsvogeltjes want deze wollige zachtroze bolletjes zien er zo schattig uit. Je ziet ook duidelijk waarom ie zo heet. De Staartmees is de enige Nederlandse vogel waarvan de staart langer is dan de rest van het lichaam. De vrouwtjes passen daardoor niet goed in het zachte maar krappe nest. Ze moeten dan ook broeden met een gekromde staart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten