welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 18 augustus 2017

Warm welkom...
Onze kleine Brains is vandaag bij ons thuis gekomen. Van te voren had ik bij de benzinestation een grote knuffelhond voor hem gekocht om lekker tegen aan te kunnen kruipen. Lekker warm, harig en met een hoog knuffelgehalte, net als baby Brains zelf. Het surrogaat familielid was een goede zet! Nadat hij klaar was met de boel te verkennen kroop hij er lekker tegenaan om in diepe slaap te vallen. What's in a name # BRAINS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten