welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 11 maart 2018

Bloemetjes en bijtjes...
Nu de vorst is verdwenen komen de insecten langzamerhand weer op gang. Als ik 's avonds de hond uitlaat zie ik de motjes op de het schijnsel van de zaklamp afkomen, de oorwurmen komen weer tevoorschijn uit de naden van het hout, de spinnetjes zitten weer op de schutting en ook de bijtjes zijn er! Ze komen de eerste stuifmeel halen. Er staat nog niet veel in bloei dus de Helleborus wordt veelvuldig bezocht hier in de tuin. Een mooi moment om sinds lange tijd weer eens wat foto's te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten