welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 26 oktober 2019

Slaapdronken...

De Blauwe druif die ik vorig jaar geplant heb, heeft 't niet bijster goed gedaan. De schrale oogst van enkele kleine trosjes zijn al een beetje aan het rotten dus die heb ik laten hangen voor de insecten. Op zo'n zonnige dag als vandaag komen zelfs weer vlinders tevoorschijn. Vlinders leven van nectar uit bloeiende planten. Nu het wat later in het jaar is, zijn veel planten uitgebloeid en bieden ze minder nectar. Een aantal vlindersoorten schakelt dan over op een dieet van rottend fruit. Zo ook de Gehakkelde Aurelia. Zij gaan straks een winterslaap houden, en hebben daarom behoefte aan een flinke wintervoorraad. Als ze maar niet slaapdronken worden van die gistende druiven..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten