welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 24 november 2019

Tot hier en niet verder...

 

Als je deze foto een kwartslag draait, doet deze rij bomen me denken aan mijn ruggenwervel, die me momenteel een beetje in de steek laat. Vanaf 9 november heb enorme pijnen in mijn bovenbeen, nek en schouders met daarbij een doof gevoel in mijn arm en hand. Ik zal geduld moeten hebben maar het komt vast goed...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten