welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 23 april 2014

Kraamcadeautje...
Meestal legt een kievit maar 4 eieren dus ik hoop dat deze kleintjes het allemaal gaan redden. Als er gevaar dreigt van bijvoorbeeld vos of gaat mama met een 'gebroken' vleugel hinken zodat ze een makkelijke prooi lijkt en daarmee leidt ze de aandacht af van haar nest. Op een mooie voorjaarsavond zomaar een moeder Kievit met haar jongen tegenkomen...
Is dat geen cadeautje? Ik heb er zelfs een klein filmpje van kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten