welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 14 april 2014

Vruchtgebruik...

Van de verwilderde tuin, zoals we die aantroffen toen we 2010 dit huis kochten, hebben we alleen de oude fruitbomen laten staan. De hoogstam appel- en pruimbomen hebben van ons de ruimte en vooràl licht terug gekregen nadat we de hele tuin op de schop hadden genomen. Hun dankbaarheid is groot, want we worden ieder jaar getrakteerd op allereerst de prachtigste bloesem en daarna worden we overladen met heerlijk fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten