welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 21 juli 2020

Dag kleine lieve Turtle...

Gisteren naar de DA geweest met Turtle. Ik vond haar al zo'n oudje worden. 'Ze is de afgelopen tijd niet meer zoals ze hoort te zijn' zei ik laatst nog. Afgelopen dagen lag ze veel met een doffe blik te staren. Dus vandaar mijn bezoek aan de DA. Mijn gevoel klopte, het is niet goed, waarschijnlijk een tumor in haar buik. Haar hart heeft een onregelmatigheid een soort galop-hartslag en de longen zijn ook niet helemaal goed, waarschijnlijk wat vocht.. Ze was veel afgevallen en uitgedroogd. Ze heeft nog een onderhuids infuus gehad met vocht, zodat ze zich wellicht even wat beter zou gaan voelen maar de DA zei ook dat ze zich waarschijnlijk heel beroerd voelt en dat inslapen een goede optie zou zijn... Met pijn in mijn hart en verdriet in mijn lijf denk ik ook dat dit het beste en 't laatste is wat ik voor haar kan doen want ik wilde haar niet onnodig langer laten lijden... Vanmorgen hebben we haar in laten slapen. Mijn lieve Turtle Tutje, ze was onze kleinste Maine Coon maar de stoerste van alle katten, inclusief de hond hier in huis. Voor niks of niemand bang, altijd relaxed en nieuwsgierig. Was je haar kwijt, dan kon je er donder op zeggen dat ze zich ergens in kastje, doosje of achter de boeken had genesteld. Was je aan het klussen, dan zat ze meestal bovenóp je werk of ín de gereedschapskist. Het was de stammoeder van mijn cattery, een perfect moedertje die ook de kittens van Yndi, toen deze overleed in de kraamtijd, onder haar hoede nam bij haar eigen kittens. Ze heeft al die prachtige coontjes toen alleen grootgebracht. Ik was zo trots op haar! Ze is bijna 14 geworden en eigenlijk nooit ziek geweest. Ze heeft een goed leven gehad. Ik heb er vrede mee maar het doet pijn en ik ga haar missen... Fritumtie Halloween Turtle 27-10-2006 - 21-07-2020

Geen opmerkingen:

Een reactie posten