welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 7 september 2020

R.I.P. Sarah...

 


Daag mooie lieve Sarah...
Ik heb haar verdrietig genoeg vanmorgen gevonden in het huisje van de krappaal. Ik denk dat ze heel rustig is overleden, ze lag er heel vredig en lief bij... We hebben haar al vanaf 4 weken, toen ze als een ziek zielig hoopje gevonden was op straat. Daarna is ze nooit meer ziek geweest, ze had al wel jaren een hartruisje en ik denk dat dát haar nu misschien fataal is geworden. Ze heeft niet geleden gelukkig. We hebben haar naast de nieuwe perenboom begraven met haar speelballetje...
Het is de derde kat die we in 12 maanden verliezen. Het gaat wel hard zo...
* 06-06-2005 - ♱ 07-09-2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten