welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 10 januari 2014

Zwanensloot...

Zwanen zijn monogaam en blijven dus hun hele leven bij elkaar en dat doet een groot deel van de mensheid hen niet na. Misschien zouden wij het oude volksgeloof weer eens moeten oppikken, namelijk: Als je een zwanenveer in het hoofdkussen van je echtgenoot naait, zorgt deze ervoor dat hij zijn eega altijd trouw blijft. Het proberen waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten