welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 22 februari 2014

B&B...

We hebben in de tuin allerlei nestkastjes voor verschillende vogelsoorten gehangen. Dit Koolmeesje lijkt even te inspecteren of ook de spreeuwenpot goed gemonteerd is door ons. Laatst zag ik haar ook al uitrusten in het zwaluwnestje dat onder de overkapping van het tuinhuisje hangt. Allemaal onzin natuurlijk, ze komen vooral af op de vogelpindakaas, de vetbollen en al het andere lekkers waar ik ze mee verwen in de wintermaanden. Een soort bed and breakfast adresje. 
Hoe weet je nu of het een mannetje of vrouwtje betreft? Het mannetje heeft een brede zwarte stropdas en het vrouwtje heeft een keurig zwart sjaaltje om, precies volgens het oude rolpatroon. Netjes hè?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten