welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 5 maart 2014

Door het oog van...


 
 
Langs de kant van de weg op een verkeersbord zat dit Torenvalkje. Bruin koppie: dus duidelijk een vrouwtje. Mannetjes hebben namelijk een grijze kop. Ze krabt zich eens achter haar oor en lijkt te denken: Should I Stay Or Should I Go?
Het laatste dus. Hoewel ik heel zachtjes doorreed in de auto, had ik niet de illusie dat ik haar van nog dichterbij zou kunnen benaderen, Zij had mij allang in de smiezen. De Torenvalk heeft zowel telescopische als microscopische ogen en hun zicht is, vele malen beter dan mijn ogen. Zùlke lenzen zou ik ook wel willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten