welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 31 mei 2014

Blauw...
Jippie! Vandaag de blauwborst weer gespot in de polder. Slechts èèn foto plaatsen zou zijn schoonheid tekort doen, vandaar dat ik geprobeerd heb om uit het grote assortiment op mijn SD kaartje, de 4 mooiste foto's te selecteren. Het is zo'n prachtig vogeltje en zijn melodieuze zang is wonderbaarlijk mooi. Dit kleine fragiele diertje gaat straks helemaal ver weg overwinteren op het Iberisch Schiereiland en West-Afrika, ten zuiden van de Sahara. Maak je blauwborst dan maar nat, want dat is een hèèl eind vliegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten