welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 8 februari 2016

Kekisoftiekektenassiekektniekijke...


Als rasechte Kielegatse, mag ik er deze carnavalsdagen wel even een zin tegenaan gooien in het plat Bredaas hè?  Aan jullie om het te vertalen... Ik vind het wel toepasselijk bij deze foto die ik vandaag maakte. De Bredase optocht gaat vanwege de storm niet door, daarom maar genieten van deze mooie kleurige creatie. Een Grote Bonte Specht en een Groenling...Alaaf!

1 opmerking:

  1. Had voor de vertaling de hulp van Ad nodig. Kwam er zelf niet uit; voor mij is het abacadabra! Prachtige foto's weer!
    Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen