welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 23 februari 2016

Poep-gatje...

 


 
Hèhè eindelijk! Regelmatig vliegt er een Witgatje krijsend weg uit de slootkant. Recht voor mijn neus en ik ben altijd nét te laat met mijn camera. Maar deze keer had ik hem! Weliswaar inclusief grote boodschap en niet al te scherp, maar ik ben er blij mee. Het is een steltlopertje dat niet alleen aan het strand te vinden is maar ook gewoon bij ons in het binnenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten