welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 13 maart 2017

Kek-kek-kek...

 De Slechtvalk heeft zo zijn vaste stekkie bij de elektriciteitsmasten achterin de Zonzeelse polder. Zijn 'gekekker' verried zijn aanwezigheid dus ik had 'm al snel in de smiezen. Met een prooi in zijn poten ging hij hoog in de mast zitten peuzelen. Daarna vloog hij, recht boven mij, weer weg. Waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe snack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten