welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 16 maart 2017

Warm welkom...

 
 
 
 
 
 
 
De Gehakkelde Aurelia overwintert als volwassen imago in boomholtes of tussen de bladeren. Deze generatie noemt men de wintervorm. Ze zijn meer gehakkeld (gekarteld ) dan de valer gekleurder zomervormvariant en hebben een bruine band langs de hakkels lopen. Het heerlijke voorjaarszonnetje vandaag was hét signaal om te voorschijn te komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten