welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 8 maart 2017

Vrouwendag...


 

Overdag staat de kippenren op een klein haakje open zodat de dames naar binnen kunnen als ze een eitje kwijt willen of wat willen eten. Er zijn meerdere vogels die weten dat er binnen het gaas iets te halen valt dus regelmatig zit er een roodborst, mus of tortelduifje in de ren die vergeten zijn waar de kier is waar ze weer door naar buiten moeten. Dan ben ik de verlosser. Vandaag was het ff schrikken toen ik eieren ging rapen. Voor de deur in de ren lag het kaalgeplukte karkas van een Turkse Tortel, in de andere hoek lagen een boel veertjes en bovenop de slaapplank zat een Sperwervrouwtje mij heel stoer aan te staren. Ik zag nu goed van zo dichtbij dat Sperwervrouwen écht een stuk groter zijn dan de mannen. Nadat ik haar op de foto heb gezet, de deur helemaal opengedaan en haar de vrijheid gegeven. Strijdbaarheid en Solidariteit. Het is tenslotte Vrouwendag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten