welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 28 augustus 2014

Ice B. Challenge...

Geen emmer ijswater voor mij. Ik heb mijn eigen Ice Bird Challenge voor een ander goed doel!
De vele uurtjes die ik in de tuin hebben mogen vertoeven bij Ronald van der Stroom, om de ijsvogel te fotograferen, hebben vandaag eindelijk succes gehad! Als dank hiervoor sponsor ik Ronald die in oktober mee gaat doen aan de Kenya Classic voor Amref Flying Doctors. Alvast succes gewenst met dit mooie initiatief! Vanmorgen werd mijn geduld dus beloond: Wat een prachtig vogeltje is het... Adembenemend om te zien! Eerst hoor je zijn roep (die je eenmaal gehoord, niet meer vergeet) dan vliegt hij als een torpedo laag over het water. Supersnel en zo mooi blauw! Ik ben zo blij dat ik een foto heb kunnen maken toen hij even in het riet bleef zitten. Dit vraagt om meer! En voor elke ijsvogeltje dat ik scoor heb ik beloofd nog een duit extra in het zakje te doen. Dus … dès te meer reden om nog een paar uur te investeren.
Voor meer informatie over het sponsor project : https://www.kenyaclassic.com/het-doel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten