welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 16 augustus 2014

Lantaarntje...

Deze naam heeft deze libel uit de familie waterjuffers te danken aan het 8ste en tevens laatste segment van zijn achterlijf dat helder blauw is. Op deze foto is 't niet goed te zien maar bovenop is zijn lange rugstuk zwart, behalve dus het uiteinde. Het lijf of zogenoemde borststuk van het Lantaarntje op mijn foto is ook blauw, maar er zijn er ook die een groen, paars, oranje of bruin borststuk hebben. Alhoewel het de algemeenste libellensoort van ons land is met de meeste kleurvormen, blijf ik het een wonderschoon juffertje vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten