welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 14 januari 2016

Fazanterie & Nostalgie...

Als ik een Fazant zie lopen denk ik automatisch terug aan vroeger. De Bredanaars onder u kennen het vast wel: de Fazanterie in het Ulvenhoutse bos. Op zondagmiddag mocht ik er regelmatig mee naar toe  met mijn broers en zussen. Ik ben de jongste van de acht. We gingen dan gezellig wat drinken daar, want één van mijn grote broers werkte er in de bediening. Samen bij de grote open haard zitten vond ik het aller gezelligste. Een leuke jeugdherinnering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten