welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 8 januari 2016

Piep Muis...

 
 

Om ongedierte te vermijden probeer ik zo min mogelijk te morsen en houd ik de voertonnen in het schuurtje goed gesloten. Alleen vanmorgen zal ik dat in mijn haast vergeten zijn want de deksel lag er ’s avonds nog naast. Dit kleine bosmuisje heeft zich waarschijnlijk de hele dag te goed gedaan aan het kippenvoer. Ik ben niet bang van muizen maar je schrikt toch als je het niet verwacht. Bosmuisjes staan er om bekend dat ze héél goed kunnen springen, tot wel 65 cm hoog en 80 cm ver. Dat kan ik nu uit eigen ervaring beamen! Toen ik hem met de plastic beker eruit schepte om hem eens goed te bekijken, sprong ie bijna in mijn gezicht om er vervolgens snel tussen uit te piepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten