welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 20 januari 2016

Latten op de takken...


 
Het mannetje en vrouwtje van de Zwarte Kraai blijven elkaar hun hele leven trouw maar ze zoeken elkaar meestal alleen op in het broedseizoen. Noem het dus maar een soort Latrelatie. Soms zie ik ze hier ook wel in kleine groepjes. Krassend in onze oude Beuk of in de andere grote bomen. Maar over het algemeen zijn ze vaak alleen te zien.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten