welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 3 januari 2016

Laag bij de grond...

De Vink is een echte zadeneter. Dat kan je zien aan de stevige kegelvormige snavel. Het lekkers op de voertafel en in de voersilo's laten de Vinken liggen maar ze scharrelen wel constant rond op het gras om de nootje en zaadjes, die de andere vogeltje morsen bij het eten, op te peuzelen. Dus dit Vinkenvrouwtje komt niks te kort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten