welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 13 september 2016

Aangenaam...

Hallo, hier ben ik dan! Ik ben Baron du Pon. Ik heb mezelf meteen maar van mijn beste kant laten zien en heb de eerste dag dat ik hier bij mijn nieuwe baasjes ben gelijk een duik genomen in de vijver. Het is er tenslotte weer voor, tóch? Gelukkig viste vrouwtje me er rapidomundo weer uit, want ik heb nog geen zwemles gehad. Eerst puppycursus zegt ze! En weet je...ze heeft nú al een stomme bijnaam voor me: Hobbitt...omdat ik van die enorme voeten heb. Tsss... Ik denk dat ik hier de boel maar eens flink op stelten ga zetten. Maar die 6 harige wezens zitten er niet écht op te wachten om met mij te keten. Ik heb al 2 meppen op m'n kop gehad van die rooie en die grijze kater. Alleen Turtle dat kleinste katje mag mij wel. Leuk achter haar staart aan rennen is big fun! Nou, ik denk dat dit zeker niet de laatste keer is dat ik op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Je zal mij vast vaker terugzien want vrouwtje loopt constant met zo'n zwarte toeter voor haar snufferd achter me aan. Als ik er maar geen sterallures van krijg...Doedels!

2 opmerkingen:

 1. Nou lieve Baron
  Ik wacht met smart op je ondeugende avonturen.
  Enne misschien mag je met een zwemvestje aan wel in de vijver.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Baron,
  Ik vind je prachtig en als je eens een schuiladresje nodig hebt, hou ik me aanbevolen!! Je vrouwtje weet me wel te vinden. Ik kom gauw even knuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen