welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 18 september 2016

Snuffelstage en snurken...Gisteren was best een vermoeiende dag voor een kleine boxerpup zoals ik. Na de goede nachtrust ( want je leest het goed: deze kleine Baron heeft de hele nacht alleen beneden in de bench geslapen zonder een piepje, poepje of plasje te geven ! ) mocht ik met vrouwtje mee naar mijn allereerste puppyles bij de Snuffeltuin in Made. De naam alleen al maakt me opgewonden! Inderdaad hangen daar heerlijke geurtjes rond van allerlei hondjes die het vrouwtje níet fysiek zag maar waarmee ik wél kennis kon maken dmv mijn neus. De les was een feestje, ik kreeg me daar toch een berg lekkernijen aangeboden! Als tegenprestatie moest ik alleen af en toe door laten schemeren dat ik wel snapte wat vrouwtje van me verwachtte. Dat was geen probleem, voor een traktatie leer ik snel! Later op de dag kwam er ook nog kraamvisite met cadeautjes voor mij. Lekker gespeeld en gekroeld, maar op een gegeven moment was mijn batterijtje toch écht op.
Ik dacht dat er onder de salontafel vást wel een oplader zou liggen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten