welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 15 september 2016

Zit, Lig, Sta, Spring, Poot, Bijt...

Onze kleine Baron doet het prima maar hij vind 't nog wel een beetje saai om de nacht alleen door te brengen dus ik heb, voor 't éérst in mijn huwelijk, al wat uurtjes op de bank doorgebracht. Het draakje wordt daarbij overigens wel volkomen genegeerd en, zonder een woord, alleen uit de bench gehaald om zijn plas te doen en dat doet hij dan voorbeeldig. Zoals je op de foto's ziet lijkt hij de basiscommando's al perfect uit te kunnen voeren....
Grapje natuurlijk maar het is een heerlijk ventje!

1 opmerking: