welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 20 september 2016

Hulphond...

Afgelopen zondag mocht ik mee naar de oldtimertrekkerclub waar baas lid van is. Hij heeft zelf twee van die rode bakbeesten op ons land staan dus aan dat geluid ben ik al aardig gewend. Zoals je ziet ben ik erg behulpzaam bezig geweest met de tuit van de jerrycan. Vreemd...er was geen water in buurt maar tóch hoorde ik baas iets mompelen over regen en drup en over wal en sloot...? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten