welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 25 april 2021

Brutale vlerk...

 
Zo af en toe komt er een Blauwe reiger overvliegen om te kijken of er nog wat te halen valt in onze kleine vijver. Bij Blauwe reigers er is geen sprake van seksuele dimorfie (dus je ziet amper verschil tussen mannetje en vrouwtje). Deze keer landde hij of zij op de schutting met goed zicht over de tuin. Met hun lengte die kan oplopen van 80 -102 cm valt dat wel op vanuit de huiskamer. Ik ben stiekem naar buiten geslopen om wat foto's te maken en toen heb ik luidkeels gevraagd om te vertrekken. Diezelfde middag tijdens mijn wandeling in de polder, streek er een Blauwe reiger stoer voor me neer in het grasland. Alsof ie wilde zeggen: Ik ben niet alleen lang maar ook nog breed! Dat klopt ook want hun spanwijdte kan variëren van 110-145 cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten