welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 28 april 2021

Er even tussenuit piepen...Brains en ik wandelen graag in de berm langs het spoor richting Zevenbergschen Hoek. Het is erg heerlijk rustig. Je komt er niemand tegen, alleen zo nu en dan de werknemers van de boomgaard en dan zwaaien we vriendelijk naar elkaar. Binnenkort zal ik eens wat meer foto's plaatsen van dit heerlijke plekje. Er komt sporadisch een trage goederentrein voorbij die al van verre toetert, dus het is veilig. De Graspiepers die hier regelmatig op en langs de spoorrails vertoeven weten dat ook! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten