welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 21 april 2021

Het oog wilt ook wat..


De Slobeend behoort tot de Grondeleenden. Deze groep eenden onderscheiden zich van anderen doordat ze hun voedsel meestal aan het oppervlak van ondiep water zoeken of daaronder, door middel van grondelen: daarbij steekt het achterlichaam rechtop uit het water en bevinden kop en hals zich onder water. Duiken doen ze weinig. Ze vliegen moeiteloos zonder aanloop uit het water op. Dat heb ik toevallig op de foto gezet. Zo zie je ook goed de kleurenpracht van zijn groene kop, witte borst, roodbruine flanken en lichtblauwe voorvleugels. Enne....heb je die geweldig mooie felgele ogen gezien?! 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten