welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 29 juli 2016

Alarm...

Hoor je een hoop gekwetter dan kan je er van op aan dat er een of meerdere van mijn zes pleegkinderen in één van de Vlierbesstruiken zit. Dus zolang de Steenuiltjes hier rondvliegen heeft het Winterkoninkje weinig rust. Maar of dat kleine ding nu écht indruk maakt? Ik betwijfel het...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten