welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 8 juli 2016

Nieuwerwets...Petanque is een variant van een typisch balspel dat al bij de oude Grieken gespeeld werd. Daar werd het echter nog beoefend als een krachtspel. De Romeinen hebben er later meer een soort behendigheidsspel van gemaakt zoals we het nu nog kennen. In Frankrijk lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Daar zie je nog steeds van die nostalgische taferelen: Mannen die een balletje gooien en de vrouwen die keuvelend aan de kant zitten. Gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten