welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 11 juli 2016

Lieveling...

Velden vol Klaprozen gezien langs de landweggetjes in Frankrijk, en toch heb ik maar ééntje uitgelicht om even de aandacht te vestigen op mijn favoriete bloem. De mooiste kleur rood die ik me kan bedenken. Zo mooi dat ik ooit eens heel mijn toilet in Klaprozenrood heb geverfd, tot en met het plafond aan toe! Het is een eenvoudig, teer, broos en fluweelzacht bloempje ...I love it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten