welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 2 juli 2016

Verstekeling...
Bij het uitpakken van de vakantiespullen, kwamen we erachter dat er stiekem iemand was meegelift op de achterbank. Deze kleine Zompsprinkhaan zat stilletjes op de pet van Henk. Het is maar goed dat we open grenzen tussen Frankrijk en Nederland anders zouden we zo in het tv-programma Border Security kunnen verschijnen.

1 opmerking: