welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 31 augustus 2016

Klein maar anders...De Kleine Zilverreiger is, zoals de naam al zegt, kleiner dan de Grote Zilverreiger. Maar dat is niet het enige verschil. De Kleine Zilverreiger heeft gele tenen. Op de eerste foto is daar nog een stukje van te zien. Ook heeft hij een zwarte snavel, terwijl de Grote Zilverreiger een gele snavel heeft met, alleen in de zomer, een zwarte punt. En zie je die mooie sierveren op zijn achterhoofd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten