welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 7 augustus 2016

Percnoptère d'Egypte...

Gisteren vertelde ik jullie over de 'Rode Wouwen roestplaats' in Frankrijk. Op diezelfde plek zagen we plots ook een Aasgier overvliegen. Niet zo scherp, maar dat mag de pret niet drukken want het was een soort van bonus. En wat een prachtige naam in 't Frans hè?  Yes, weer een kruisje erbij in ons vogelboek!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten