welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 6 augustus 2016

Milan Royal...

 

Zoals je hier in Nederland zo vaak Buizerds ziet, zo zie je in Frankrijk de Rode Wouw oftewel Milan Royal regelmatig boven de weilanden cirkelen. Maar dit hadden we nog nooit eerder gezien op onze vakantie: een roestplek met zo'n 15 rode Wouwen in een aantal bomen bij een boerenschuur. Sommigen zaten ze met hun vleugels gespreid te zonnen, leek 't wel. Weer een ervaring rijker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten