welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 28 augustus 2016

Nasleep...

Rijdend vanuit de auto onverwachts genomen, de kwaliteit is daarom niet al te best maar toch een aardig plaatje. Deze Torenvalk werd kennelijk door ons verstoord en vloog vanuit de grasrand vlak langs me weg. In alle haast om zijn prooi niet te verliezen nam ie nog wat extra ballast mee ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten