welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 10 augustus 2016

Verloren schaap...

We hebben laatst genoten en gelachen in de Biesbosch. Dit eigenwijze schaap wilde persé niet mee naar de kudde. Wat de schaapsherder met zijn 3 Bordercollies ook probeerde: no way!  Uiteindelijk was hij 't zo zat dat hij de wagen pakte achteruit het pad op reed en 't schaap achterin de bak dropte bij de honden. Dat wij gniffelend een beetje leedvermaak hadden zat hem niet lekker, hij kon er niet om lachen....Sorry!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten