welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 12 oktober 2016

Achter het net vissen...We hebben sinds kort een ongenode gast in de tuin. Deze Reiger komt 's morgens vaak even overvliegen, hij daalt dan neer op het dak van de buren om vervolgens op de rand van de vijver te gaan zitten vissen. Als ik het door heb jaag ik hem weg en hij vliegt dan mopperend verder naar de top van de oude beuk. Zit ie me daar nu uit te lachen? Ik denk 't wel want tegen de avond komt ie meestal gewoon nog een poging wagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten