welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 25 oktober 2016

Dubbel...

 

14 weken is Baron hier op de foto. Hij begint flink te groeien en de wereld wordt voor hem steeds spannender, groter en interessanter. Zie hem nu liggen op ons bergje, waar Bickel ook zo graag lag...Weemoed en genot kruisen elkaar regelmatig in mijn gedachten. Het gemis blijft knagen maar tegelijkertijd ben ik ook zo blij met deze pup want ik kan weer ontzettend genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten