welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 14 oktober 2016

Braaf...

Vrouwtje is sinds kort weer aan 't werk en ze heeft mij langzaamaan geleerd om braaf in de bench te wachten totdat ze weer terug is. Ik vind het wel best hoor want voordat ze weg gaat gaan we altijd even wandelen en spelen. Dan ga ik lekker liggen pitten totdat ze terug komt want dan is het altijd feest. Dan krijg ik lekker veel aandacht, en niet onbelangrijk...weer eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten