welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 30 december 2016

Frozen...

Het was vandaag prachtig weer om te fotograferen. De Rijp (witte aanslag die tijdens een rustige heldere nacht op voorwerpen ontstaat die snel warmte verliezen door uitstraling naar de ruimte) met daarbij de glinstering van de zon, maakte een rondje in de tuin en weiland de moeite waard! Ik kon niet kiezen dus ga er maar even voor zitten: Juweeltjes uit de natuur!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten