welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 29 december 2016

Garde...

 

 


In November heb ik ze al eens eerder laten zien, maar nu met de lichte vorst ziet de uitgebloeide Wilde Peen er weer heel anders uit. Ik vind het net een garde uit de keuken. De vruchten met weerhaakjes lijken bestrooid met poedersuiker. En zie je hoe mooi de meeldraden ingepakt zitten? Een kunstwerkje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten