welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 14 december 2016

Supermaan...

 


De eerste 2 waren op 16 oktober en 14 november te zien. Die had ik gemist. Maar vanavond 14 december is voorlopig de laatste kans om de Supermaan te fotograferen. Anders moet ik wachten tot 25 november 2034. Dus ben ik om 23.30 uur met mijn statief naar buiten gegaan om deze foto's te maken. De Supermaan, ook wel Bloedmaan genoemd, kan tot 14 % groter en 30 % feller zijn dan een gewone volle maan. Bovendien was er deze nacht een geminiden-meteorenregen die in het teken van mijn sterrenbeeld stond: Tweelingen! Ik heb helaas maar 1 vallende ster gezien. Ik heb toen wel snel een wens gedaan die ik niet mag verklappen, anders komt ie niet uit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten