welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 11 december 2016

Krom...


Een Wulp kijkt naar zijn gulp. Dat is het rijmpje dat ik van mijn schoonvader heb geleerd om de Wulp te herkennen. Het is de grootste steltloper van ons land en heeft ook de langste snavel. De snavel van het vrouwtje is nog langer dan die van de mannetjes. Regenwormen zijn favoriet op het menu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten