welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 20 december 2016

Schaapachtig...

 


 
 
Op het weiland naast ons, staan momenteel voor begrazing Clun Forest schapen. Vier ooien en een jonge ram van één jaar oud. De eigenaar vertelde me dat 't de bedoeling is dat hij de dames gaat versieren en zo zorgt voor nageslacht. Leuk, straks in de lente dartelende Clunsjes!

3 opmerkingen:

 1. Hallo Patricia, wat een prachtige foto's van Clun Forest schapen kom ik tegen op jouw site. Super mooi! Via onze Facebook pagina hebben we de link naar je pagina gedeeld.
  Brutale vraag: heb je er bezwaar tegen als we één of twee van de foto's gebruiken als profiel- of omslagfoto op onze Facebook pagina?
  Groeten,
  Clun Forest Schapenvereniging

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, dank je wel voor het compliment! ik heb er geen bezwaar tegen hoor als je 1 v d foto's wilt gebruiken ( als e dan wél een naamsvermelding erbij wilt zetten en mij wilt taggen aub ? :- groetjes!

   Verwijderen
  2. Natuurlijk doen we dat. Leuk. Dankjewel! En mocht je nog een keer mooie plaatjes van Clunsjes maken... wij houden ons aanbevolen. :-)

   Verwijderen