welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 26 januari 2017

8UA8...

 

Sinds een tijdje zit er een grote groep van ongeveer 70 Zwanen op de graslanden bij Lage Zwaluwe. Tussen die zwanen zag ik een paar bijzondere dingen, onder andere dit: Een Knobbelzwaan met een gele halsring om. Ik heb deze gemeld bij het internationale www.geese.org. Zij vertelde mij dat deze Zwaan in Frankrijk geringd is en ze hebben mij dus doorverwezen naar Cygnes France. Leuk om te zien is op deze link waar deze Zwaan 8UA8 geringd is en waar hij allemaal gesignaleerd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten