welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 21 januari 2017

Dubbel...

Zo af en toe gaan we een kijkje nemen bij de vogelopvangcentrum in Zundert. Ik vind het mooi werk wat ze doen en als ik niet meer hoeft te werken zou ik daar misschien ook wel vrijwilligerswerk willen doen. Aan de andere kant vind ik het altijd een beetje triest...
Naast de in het wild levende vogels die gewond binnen komen, opgelapt worden en weer losgelaten worden zitten er ook een aantal (ontsnapte-losgelaten?) volièrevogels zoals Oehoe's, Woestijnarenden, Haviken, Bos-en Kerkuilen, de zwarte Raaf en deze prachtige Oeral-uil. Ze zijn gedoemd om de rest van hun leven in een kooi door te brengen omdat ze niet gewend zijn zichzelf van voedsel te voorzien...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten